Århus GF +45 89386000
GF Logo
HOVEDSPONSOR
SPONSOR I ÅRHUS GF?GF BACKSTAGE
nyt tiltag for unge håndboldfans i Århus
Vi satser på lidt mere liv og aktivitet i og omkring kampene i NRGI Arena. Det skal gerne være lidt sjovere og mere festligt at komme til håndbold i Århus….

GF BACKSTAGE skal være et mødested for børn og unge, hvor hygge, leg og sport i trygge omgivelser skal være i fokus.

Sådan ser forløbet typisk ud for GF BACKSTAGE til en hjemmekamp:

  • Fra ca. ½ time før kampstart er der mulighed for at samles i GF BACKSTAGE området i foyeren ved CafeBreak. Her vil der være forskellige aktiviteter bl.a. X-box/Playstation consoller, merchandise, tilmeldingsblanketter og mange andre overraskelser hen ad vejen.
  • Når kampen skal til at gå i gang samles alle GF BACKSTAGE medlemmer (og evt. forældre) på tribunen bag det ene mål, tribunen kommer i fremtiden til at hedde
    GF BACKSTAGE-tribunen. Under kampen gælder det om at klappe, huje og larme, så vi kan få den rigtige stemning i hallen. Der vil også være et par stykker med store trommer til at holde rytmen og gejsten i vejret…
  • I halvlegen vil der være konkurrence for udvalgte af de mest larmende fra BACKSTAGE-tribunen.
  • Efter kampen er der igen mulighed for at samles i GF BACKSTAGE området ved CafeBreak hvor GF spillerne vil komme og skrive autografer, snakke om kampen mv.

Alle fra 15 år og nedefter har gratis adgang til Århus GF´s hjemmekampe.

HUSK DET ER GRATIS AT VÆRE MED I GF BACKSTAGE og du får en masse fordele og gode stunder…

Tilmelding til GF BACKSTAGE:

Tilmeld dig online her på siden, tryk her

Print en tilmeldingsblanket ud, udfyld den derhjemme og husk at tage den med til næste hjemmekamp, tryk herFår du ikke medlemsmail fra Århus GF/Backstage??

Får du ikke medlemsmail fra Århus GFs Backstage, så kan det være at vi ikke har din mail eller den vi har, er den forkerte mailadresse.

Så send en mail med dit navn og mailadresse til [email protected] og være med i verdenen omkring Århus GF og Backstage.Lodtrækning

Ved hjemmekampene trækkes der lod om fine præmier til medlemmerne af GF Backstage, man skal dog være tilstede i hallen for at vinde præmien. Medlemskort

Der er nu lavet et medlemskort til alle medlemmer af GF Backstage. Du kan afhente dit medlemskort i Backstage området inden kampen.

Sponsorer for GF BACKSTAGE:Sparekassen Kronjylland - SuperBest - Jytas - CT Stål - Guldbageren Risskov
CO-SPONSORER
STORSPONSORER
KAMPENE AFVIKLES I:
Copyright © 2001 - 2010 Århus GF
Websitesponsor: