Teambuilding   no comments

Posted at 1:45 pm in Ikke kategoriseret

Det olympiske motto beskriver meget rammende det fokus enhver organisation bør have. Det er elitært, det beskriver et stærkt fokus, det er et udtryk for en konkurrencesituation, som er knivskarp og som også giver en kompromisløs tilgang til omverdenen! – Det er et fokus, der kan skabe fantastiske resultater! Men holder det sammen på organisationen og giver den luft til det lange kompetente og vedholdende træk af de teams, der udgør organisationen?

Teambuilding er utrolig vigtigt og er med til at give et frisk pust i organisationen. Dette medfører bedre resultater hos de ansatte grundet fornyet energi. Man kan idag tage alle mulige former for teambuilding kurser og aktiviteter, der alle hjælper på hver deres måde. Mange vælger at kombinere disse med andre kurser for at opnå gode resultater. Blandt andet er lederkurser meget vigtige. Nogle har medfødte lederevner, men det er langt fra alle. Mange er potentielt dygtige ledere, men mangler nogle små finesser - ting de måske ikke var opmærksomme på før, for at kunne lede en afdeling tilfredsstillende.

Andre eksempler på populære kurser kunne være salgskurser - på få timer kan jeres salgstal forbedres. Eller kurser i kommunikation, gør de ansatte bevidste om god kommunikation. Mange organisationer er tilfredse med deres resultater, men har ingen anelse om hvor meget bedre de kunne præstere hvis de fik mere styr på den interne kommunikation mellem afdelingerne. Med bedre viden og evner i kommunikation kan man undgå mange misforståelse, dobbeltarbejde osv.

Written by admin on april 12th, 2012

Leave a Reply